رایحه اسانس گل محمدی کاشان در بازار جهانی پیچید

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رئیس پژوهشکده اسانس ­های طبیعی دانشگاه کاشان صبح امروز با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پژوهشکده اسانس­ های طبیعی دانشگاه کاشان توسط بخش خصوصی با به کارگیری دانش فنی این اسانس را تولید و وارد بازار جهانی کرد. عبدالرسول ابراهیم ­آبادی کیفیت این اسانس را معتبر با استاندارد ایزو (ISO 9842) دانست و افزود:اسانس تولید شده گل محمدی در پژوهشکده اسانس­های طبیعی دانشگاه کاشان مطابقت کامل با (ایزو) تدوین شده در کمیته اسانس موسسه بین ­المل ...

نمایش خبر در سایت مبدا