طرحي نو در خانه عامري ها

مرحله اول بهره برداري تجاري از خانه عامري ها آغاز شد . در اين مرحله ، خانه عامري ها به کباب خانه روباز ، چايخانه ، سفره خانه و حياط اختصاصي براي پذيرايي از 350 نفر آماده شده است . مدير صندوق احيا و بهره برداري از اماکن تاريخي گفت : مراحل بعدي اين طرح مستلزم سرمايه گذاري هاي کلان است . علي اصغر پرهيزکار در عين حال افزود : هم اکنون متقاضيان زيادي براي بهره برداري تجاري از اين مجموعه اعلام آمادگي کرده اند . وي تصريح کرد : در بهره برداري تجاري از اماکن تاريخي ، رويکرد اقتصادي محض وجود ندارد بلکه با ...

نمایش خبر در سایت مبدا