توليد 2هزار تن گوشت مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان اصفهان

به گزارش پورتال خبري كاشان سيد اكبر حسيني امروز در حاشيه بازديد از شبكه دامپزشكي شهرستان كاشان در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت : توليد گوشت مرغ سالم بدون استفاده از آنتي بيوتيك در دستور كار واحدهاي توليد مرغ گوشتي استان اصفهان قرارگرفته است . وي ، بيشترين واحد مرغداري گوشتي در كشور را متعلق به استان اصفهان اعلام كرد و افزود : نزديك به دو هزار واحد پرورش مرغ گوشتي دراستان اصفهان فعاليت دارند . به گفته وي در واحد هاي پرورش مرغ گوشتي استان اصفهان سالانه نزديك به 85 ميليون قطعه جوجه ريزي تح ...

نمایش خبر در سایت مبدا