از ضیافت حسینی تا خیابانیکردن نذورات
کاشان فردا ـ مصطفی جوادی/ میدانیم که نذریدادن در هیئات مذهبی، بهخصوص دهه اول محرم از طرف بانیان ضیافت نبود، بلکه عزاداران حضرت اباعبدالله (ع) غذای نذری را به نیت تبرک و شفا مصرف میکردند.
از آنجا که در روزهای عاشورا و تاسوعا مردم مشغول عزاداری بودند، فرصتی برای تهیه پیدا نمیکردند، بههمین جهت افرادی وظیفه خود میدانستند که از عزاداران پذیرایی کنند و چون این غذا در یک مراسم مذهبی تهیه و توزیع میشد، جنبه «تبرک» داشت و عزاداران آن را به نیت «شفا» میخوردند و حتی به خوردن لقمهای از این غذای ...