تولید و عرضه نخستین نمونه اسانس استاندارد گل محمدی با بکارگیری دانش فنی پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان به بازار جهانی
رییس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان گفت: نخستین نمونه اسانس گل محمدی تولید شده مطابق با استاندارد ISO 9842 در منطقه کاشان وارد بازار تجارت جهانی شد.
دکتر عبدالرسول ابراهیم آبادی افزود: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است.
وی خاطر نشان کرد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر برای آن (ISO 9842) که توسط کمیته اسانس موسسه بین المللی استانداردسازی (ایزو) تدوین شده است مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکتهای عطرس ...