تولید و عرضه نخستین نمونه اسانس استاندارد گل محمدی با بکارگیری دانش فنی پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان به بازار جهانی

  رییس پژوهشکده اسانس­های طبیعی دانشگاه کاشان گفت: نخستین نمونه اسانس گل محمدی تولید شده مطابق با استاندارد ISO 9842 در منطقه کاشان وارد بازار تجارت جهانی شد. دکتر عبدالرسول ابراهیم ­آبادی افزود: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است. وی خاطر نشان کرد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر برای آن (ISO 9842) که توسط کمیته اسانس موسسه بین ­المللی استانداردسازی (ایزو) تدوین شده است مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکت­های عطرس ...

نمایش خبر در سایت مبدا