اختراع سیستم خنک کننده در فشار اتمسفری برای گلاب‌گیری در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان

مدیر پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از اختراع سیستم خنک کننده در فشار اتمسفری در این پژوهشکده خبر داد. دکتر «محسن بهپور» گفت: این سیستم که بر روی دستگاه‌های گلاب‌گیری سنتی قرار می‌گیرد، نقش پارچ را در این دستگاه‌ها ایفا می‌کند. بهپور افزود: از آنجایی که بیش از 70درصد گلاب تولیدی منطقه کاشان در کارگاه‌های سنتی و کوچک تولید می‌شود این سیستم در قالب پروژه طراحی و بهینه‌سازی سیستم‌های خنک‌کننده دیگ‌های اسانس‌گیری سنتی تعریف و ساخته شد. ایشان کاهش هزینه سوخت، صرفه‌جویی در مصرف آب و ...

نمایش خبر در سایت مبدا