شورای آرد و نان کاشان؛ ایالت خودمختار سنگکی را دریابد

نان سنگک بهترین و با کیفیت ترین و بهداشتی ترین نان بین نان های موجود است که دورریز آن نیز تا حد صفر است و کم ترین ضایعات را در گونی های نان های خشک خانواده ها دارد. اقبال و استقبال مردم کاشان نیز در سال های اخیر از نان سنگک و روبگردانی از نان های بی کیفیت لواش که بیشترین سهم آن برای گونی های نان خشکی است بیش از هر زمان دیگری است که مصداق بارز آن را می توان در خلوتی نانوایی ها لواش و شلوغی و صف های طویل نانوایی های سنگکی مشاهد کرد. البته ناگفته نماند یکی از دلایل دیگر شلوغی نانوایی های سنگکی در ...

نمایش خبر در سایت مبدا