استفاده از افزودنی ها در پخت نان در کاشان ممنوع شد

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، مسعود خاندایی در کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان به افزایش شکایات مردم از نانوایان اشاره داشت و افزود: با توجه به شکایات متعدد از سوی شهروندان و ارائه گزارش تخلف برخی از نانوایی ها در زمینه قیمت، کیفیت و عدم رعایت مسائل بهداشتی تصمیمات ممنوعیتی در زمینه افزودنی ها و میزان اندازه نان در این کارگروه به تصویب رسید. وی کنجد بهداشتی را تنها افزودنی مجاز به سفارش مشتری در پخت نان توسط نانوایان دانست و تصریح کرد: طبخ نان خارج از ضوابط مندرج در نرخ نامه ابلاغی و عرضه نان ...

نمایش خبر در سایت مبدا