کاشان| وقتی دلالان کام زعفران‌کاران بادرودی را تلخ می‌کنند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، سابقه کاشت زعفران در ایران به بیش از سه هزار سال پیش برمی‌گردد و کشور ما با تولید بیش از 90 درصد از مجموع تولید جهانی این محصول، در رده نخست کشورهای تولید کننده زعفران قرار دارد. زعفران به علت طعم و رنگ و عطر عالی، کاربردهای فراوانی در تولید فرآورده‌های غذایی، دارویی و شیمیایی دارد و با توجه به محدودیت کشت و تولید از محصولات گران‌قیمت محسوب می‌شود. زعفران با وجود محدودیت کشت و تولید اما از معدود گیاهانی است که در شرایط سخت زیستی رشد می‌کند و مهم‌ ...

نمایش خبر در سایت مبدا