جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان٬ بیش از 3200 نوع غذای محلی در ایران است که هر یک شیوه پخت و دستورالعمل خاصی دارد. مهم ترین غذاهای مخصوص ایران که کم و بیش رنگ ملی دارند عبارتند از: پلو، آبگوشت، چلوکباب و کباب و آش. تمام غذاهای مناطق مختلف محلی ایران به دلیل لذیذ بودن در همه نقاط مصرف می‌شوند. اما اگر بخواهیم یک سفره کلی از غذاهای ایرانی را ترسیم کنیم بایستی انواع ماهی, برنج و سبزیجات را در شمال کشور, انواع کباب و آبگوشت را در شمال غرب و غرب, انواع آش و خورش را در مرکز ایر ...

نمایش خبر در سایت مبدا