رونمایی از لوح ثبت مهارت پخت گوشت لوبیای سرکه شیره کاشان

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، کارشناس مردم شناسی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان در محل حسینیه اعظم سوریجان این شهرستان گفت: پخت گوشت لوبیای کاشان دارای قدمتی ۴۰۰ ساله در کاشان می باشد که معمولا در ماههای محرم وصفر توسط هیات های مذهبی در این منطقه طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود. عباس تراب زاده افزود: یک قرن پیش حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد که توسط هیات حسینی سوریجان کاشان طبخ می شده وتا به ...

نمایش خبر در سایت مبدا