رونمایی از لوح ثبت مهارت پخت گوشت لوبیای سرکه شیره کاشان
به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، کارشناس مردم شناسی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان در محل حسینیه اعظم سوریجان این شهرستان گفت: پخت گوشت لوبیای کاشان دارای قدمتی ۴۰۰ ساله در کاشان می باشد که معمولا در ماههای محرم وصفر توسط هیات های مذهبی در این منطقه طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود.
عباس تراب زاده افزود: یک قرن پیش حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد که توسط هیات حسینی سوریجان کاشان طبخ می شده وتا به ...