غذاهای محلی از شاخصه‌های جذب گردشگر است

عکس از سایت اداره ورزش و جوانان کاشان فردا – رئیس هیئت ورزش روستایی کاشان گفت: غذاهای بومی – محلی یکی از شاخص‌های جذب گردشگر است و برگزاری جشنواره‌های مختلف در این ارتباط از جمله راه‌های معرفی و حفاظت از این نوع میراث معنوی است. به گزارش مهر، علی افراشی در حاشیه آیین پایانی جشنواره پخت غذای محلی شهرستان کاشان که با حضور مسئولان شهری و علاقه‌مندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد افزود: جشنواره پخت غذای محلی کاشان  در بخش مرکزی < ...

نمایش خبر در سایت مبدا