ارده کاشان

ارده يک ماده غذايي کامل و بسيار مقوي است که کاشاني ها بيشتر آن را در فصل پاييز و زمستان ميل مي کنند . ابداع ارده را به شيخ بهايي نسبت مي دهند . در تاريخ آمده که شاه عباس به دنبال جيره غذايي مناسبي براي سربازانش بود که اولا مقوي و انرژي زا باشد ، ثانيا حمل و نقل آن آسان باشد ثالثا براي اوضاع جنگي مناسب باشد و براي مصرف هم نياز به گرم کردن نداشته باشد . به دنبال اين فراخوان مرحوم شيخ بهايي با همکاري شيريني سازان آن زمان چيزي را که امروز بنام حلوا ارده معروف است ابداع کرد .ماده اصلي حلوا ارده کنجد ...

نمایش خبر در سایت مبدا